MH
Bocskai István
11. Páncélozott Hajdúdandár
Könyvtára

könyvtár - hadtudomány - had- és helytörténet - kiállítások - előadások - műhelymunka

A kötelező könyvtári statisztika készítése idején a könyvtári honlap forgalmát is illik áttekinteni. Nem egészen egy éve indult el az újraszervezett könyvtári honlap picit eltérő domain névvel, feltöltése, a látogatók visszaszerzése, és esetleg új látogatók szerzése, újraindexeltetés a keresőrobotokkal, stb. állt előttünk feladatként. Lássuk be a veszteségkutatás, városunkat, megyénket érintő had- és katonatörténet nem tartoznak a populáris témák közé.   

Azt gondolom a közös munka során nem vallottunk szégyent. Egy esztendő alatt felkerült tartalmak létrehozása, feltöltése egy jól szervezett, együttműködésre, egymás segítésére képes csapatnak köszönhető. A csapatban vannak katonák, civil helytörténeti kutatók, önkéntes műveleti és területvédelmi tartalékos katonák és honvédelmi alkalmazottak. Szervezeteileg a MH Bocskai István Lövészdandár, MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ, MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság, 2. Vattay Antal Területvédelmi ezred 3. Területvédelmi Zászlóalj állományába tartoznak. A munkát szakmai és civil szervezetek is támogatják. MNL Hajdú-Bihar Megyei Levéltár, Szendiné dr. Orvos Erzsébet, DMJV Őrváros Közalapítvány, Dr. Mazsu János, HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum és Hadtörténelmi Levéltára, HTBK Debreceni Szervezete, Magyar Hadtudományi Társaság is támogatja. A múlt évben az utolsó két munkanapomon kapott elismerés ennek a munkának szólt. Mivel ezt közösen értük el, ezzel szeretném megköszönni a segítséget, együttműködést.

emleklap2 emleklap1     

Egy esztendő alatt a honlapra került tartalom és látogatottsága a tartalomkezelő rendszer valós olvasottságot mérő számadatai alapján. (Az egérmutatót a diagaramm felett mozgatva, kiírja a számadatokat.)

Honlaptartalom

Cikk és olvasottság:

Legolvasottabb "kis színesek"

Hajdú-Bihar megyei vitézek:

 

Legnépszerűbb digitális dokumentumok:

 

Honlapra felkerült települések és adatsorok:

Honlaplátogatóink:

felhasznalok

aktiv hasznalok

kor nem

ugyfelszerzes